gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

Start sectie 1

 

1

Eric Kersten

Als aanvoerder van zijn ‘winning team’ is Eric het gezicht van ons bedrijf. Hij houdt zich vooral bezig met de hoofdlijnen en steeds minder met het veldspel, al liggen daar natuurlijk wel zijn roots. En zoals het een aanvoerder betaamt, is hij aanspreekpunt, tacticus en motivator tegelijk: de ‘organizing connection’ in levenden lijve!

Eric sport geregeld (op de meest vreemde tijden) en is een enorme fan van Toto. U vraagt zich af waarom? Vraag het niet aan hemzelf, want hij stort zijn werkelijk encyclopedische kennis van deze Amerikaanse band maar al te graag over u uit.

Neem een kijkje achter de schermen bij deze evenementen organisator, check hier zijn vlogs!

2

Jacqueline Hoeks

Als projectmanager is Jacqueline de spin in het web van onze evenementen. Van budget, prijsafspraken en draaiboek tot en met leverancierscontacten en het vinden van vrijwilligers: het behoort allemaal tot haar verantwoordelijkheden. Haar belangrijkste instrumenten zijn haar kalmte, haar overzicht én haar drive om de kwaliteit en uitstraling van elk evenement op het hoogste niveau te krijgen. 

Jacqueline’s grootste uitdaging? Dat er altijd wel ergens iets misgaat bij de organisatie van een evenement. Dáár een goede oplossing voor vinden… dat is haar sport.

3

Hanny Vloet

Administratief medewerkster Heeft u vragen over de financieel-administratieve kant van uw evenement? Dankzij Hanny hebben we het antwoord direct paraat. Deze administratief medewerker verwerkt onze eigen financiële administratie in AFAS (inderdaad, van de Tennis Classics), maar verzorgt bijvoorbeeld ook de administratie rond subsidieaanvragen en zorgt ervoor dat de administratieve afwikkeling van elk evenement tot achter de komma klopt.

Aan sportieve hobby’s geen gebrek: Hanny tennist, fietst en wandelt. Daarnaast maakt ze graag muziek en geniet ze van de mooie dingen van het leven.

4

Manouk van den Elzen

Hoe weet je zeker dat alles 'aan de achterkant' van je evenement tot in de puntjes klopt? Heel simpel: door het over te laten aan Manouk. Deze office manager is van vele markten thuis. Zowel wijzelf als onze klanten vallen dan ook graag op deze veelzijdige duizendpoot terug: de ideale backoffice voor welk evenement dan ook.  

Manouk is zelf ondernemer en snapt dus als geen ander wat klantgericht werken is. Hard werken is haar devies, wat ze compenseert met haar hobby’s: yoga, shoppen en leuke dingen doen met vrienden.

5

Luc Herberichs

Luc (1986) is sinds 2009 werkzaam in de sport en evenementenbranche en begon zijn carrière als medewerker Marketing & Sales bij Canyon Bicycles. Vanaf 2011 is hij als marketeer de evenementenbranche ingerold. Bij de firma Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en in demontabel bouwen, maakte Luc deel uit van het team verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van het bedrijf. 

Hij vindt het uitdagend om creatieve concepten die aan de tekentafel worden bedacht om te zetten in concrete projecten: plannen, aangaan van samenwerkingen en de uitvoering. Luc probeert vooral de fun-factor niet te vergeten en buiten vaste kaders te denken: ‘it's more fun to be a pirate than to join the navy’. 

Duursporter, van de lange adem zowel hardlopend als op de racefiets. Maar ook bij tal van andere sporten staat Luc klaar om uitgedaagd te worden. Zo liep Luc in 2016 de Marathon van Berlijn. Als projectmanager Sports & Events is hij uit hetzelfde hout gesneden.

6

Lea van Breukelen

Al van jongs af aan is Lea zowel actief als passief met sport bezig. Met veel plezier staat zij in de zomer op de tennisbaan, ‘s winters ruil zij haar tennisracket om voor een zaalvoetbal. Ook is Lea een redelijk fanatieke loper en liep in 2016 de marathon van Rotterdam. 

Na een stage bij het Olympisch Stadion wist Lea zeker dat zij graag in de sportwereld actief wilde blijven. Tijdens haar studie sportmanagement aan de International Olympic Academy, werkte Lea op projectbasis voor het Internationaal Paralympisch Comité in aanloop naar de Paralympische Spelen in Sochi. Na ruim 2,5 jaar bij Amstelpark Tennis Academy gewerkt te hebben is Lea nu verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie bij The Organizing Connection B.V.

7

Sanne Vandewall

Als officemanager is Sanne helemaal op haar plek bij The Organizing Connection. Sanne zorgt ervoor dat haar collega’s zich alleen maar hoeven te focussen op hun core business en dat alle randvoorwaarden kloppen. Deze functie is haar op het lijf geschreven, want ook in haar vrije tijd zit Sanne niet stil. De Mont Ventoux, de Passo dello Stelvio of de Pyreneeën? Sanne blijft gewoon doortrappen en stopt pas als zij de finish heeft bereikt. 

8

Rein Verweijen

Rein studeerde journalistiek in Tilburg en communicatiewetenschappen in Leuven. Via stages op de sportredactie van regionaal dagblad De Gelderlander en bij voetbalclub PSV zette hij zijn eerste stappen in de sportwereld.

Als medewerker marketing en communicatie bij The Organizing Connection brengt hij de evenementen van TOC in woord en beeld. Of dat nu via een story op Instagram is of met een uitgebreid interview of verslag op een van de evenementenwebsites.

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland

Start sectie 1

Start sectie 2

Start sectie 3

Start sectie 4

Start sectie 5

Start sectie 6

Start sectie 7

Start sectie 8