gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

Nieuws

Ook Steve Wijler kiest voor atletenmanagement bij The Organizing Connection

dinsdag 19 december 2017Eerder kozen Sjef van den Berg en Rick van der Ven al voor begeleiding bij het sportevenementbureau

Handboogschutter Steve Wijler heeft een contract gesloten met het sportevenementenbureau The Organizing Connection, om de komende jaren zijn management en begeleiding te behartigen. Afgelopen jaar verraste Wijler in zijn debuutjaar met een derde plaats op de WK Handboogschieten in Mexico-Stad en een overwinning bij de wereldbeker in Shanghai. 

Dankzij zijn uitzonderlijk sterke debuut in de internationale handboogwereld, kwam er de laatste maanden veel op de 21-jarige Limburger af. Zijn ambitie om ook de komende jaren op dit niveau te blijven presteren en de definitieve stap te maken naar de internationale top, deed Wijler besluiten om zijn management te laten verzorgen door The Organizing Connection: “Ik heb een fantastisch jaar gehad en ik hoop dat ik een volgende stap kan maken, zeker met het oog op de WK Handboogschieten in 2019 in ’s-Hertogenbosch en de Olympische Spelen in 2020. Het voelt dan ook goed om samen met een bureau te werken die de handboogwereld kent”. 

De afgelopen jaren verzorgde The Organizing Connection al het management van Sjef van den Berg en Rick van der Ven, de komst van Steve Wijler past in de ambitie die het bureau heeft op het gebied van de handboogsport. CEO van The Organizing Connection, Eric Kersten: “In 2019 organiseren we in samenwerking met de Nederlandse Handboog Bond, de WK Handboogschieten 2019 in ’s-Hertogenbosch (zowel voor para-atleten als valide atleten). Wij zorgen ervoor dat Sjef, Rick en Steve zich volledig kunnen focussen op hun sport om optimaal te kunnen presteren, maar wij kunnen ook gebruik maken van hun know-how om een perfect WK te organiseren.”

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland