gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

European Company Games #Arnhem2021

In de zomer van 2016 reisde een deel van ons team, samen met sport&zaken en de Provincie Gelderland, af naar Mallorca om het bid voor de European Company Games te presenteren. Volgens insiders was het bid zo sterk dat de concurrent Bordeaux direct op 0-1 achterstand kwam. Het gehele weekend hebben wij met ons #Arnhem2021 team er alles aan gedaan om Nederland op de kaart te zetten en het evenement naar Nederland te halen. Gelukkig met succes!

De European Company Sport Games is een breedtesportevenement van vier dagen waarin werknemers van Europese bedrijven op sportieve wijze de strijd met elkaar aangaan in ongeveer twintig verschillende takken van sport. De European Company Sport Games werden voor het eerst in 1977 georganiseerd in Eindhoven. Tijdens deze eerste editie waren er 579 deelnemers. Het aantal deelnemers groeit nog steeds met in 2015 rond de 7.000 deelnemers uit 20 verschillende landen! Ieder team of individu kan deelnemen aan één door hun zelf gekozen sport. Hierbij kan gedacht worden aan sporten zoals hockey, tennis en voetbal maar ook petanque, bowlen, badminton, basketbal, tafeltennis en nog veel meer!

sport&zaken
Samen met sport&zaken hebben wij de doelstelling om het beste company games ooit neer te zetten. Sport&zaken heeft daarnaast als specifiek doel een matchmaker te zijn tussen sport en het bedrijfsleven. Sport levert een belangrijke bijdrage aan onder andere ontspanning, werkprestaties, werkplezier en veerkracht. Hoe krijg je deelnemers in beweging? Sport&zaken brengen samenwerkingen tot stand tussen sportorganisaties en bedrijven met hart voor sport. Hierin speelt vitaliteit en sport een steeds grotere rol. Zij zien de Games dan ook als een mooi stipje aan de horizon en kapstok om nog meer bedrijven de komende jaren aan het sporten te krijgen. 

Organisatie
The Organizing Connection is verantwoordelijk voor het complete evenement. Hierbij kun je denken aan:
• Vergunningen
• Sales
• Hospitality
• Transport voor alle deelnemers
• Horeca
• Hotels
• Sportlocaties
• Wedstrijd coördinatie 
• Side-events zoals een coördinatormeeting voor de deelnemende landen
• Budgetbewaking 
 

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland

2021: European Company Games - Arnhem