gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

Aanmelden vrijwilligers

Bij evenementen draait het om een goed teamwork, hier zijn vrijwilligers onmisbaar. Deze personen zijn wij dan ook eeuwig dankbaar! Word jij dagelijks wakker onder je oranje dekbed? Check jij voordat je opstaat eerst alle recente sportuitslagen? Ben jij gedreven om ook buiten de reguliere werktijden om je werk (of studie) tot in de puntjes neer te zetten?

De werkzaamheden tijdens de events zijn uiteenlopend van een aanspreekpunt voor bezoekers, communicatie ondersteuning in het webcare team tot official driver.

Dus vind jij sport & events helemaal het einde? Wil jij graag op een of andere manier jouw steentje bijdragen aan een van onze events? Houd onze agenda & facebook in de gaten voor upcoming events. Vul nu onderstaand formulier in en we nemen jou op in ons bestand. Mocht het moment daar zijn dat wij vrijwilligers nodig hebben nodigen wij jou graag uit.

Mocht je vragen hebben? Of wil je je alvast aanmelden voor één van de events? Neem gerust contact met ons op. Stuur anders een mailtje met je naam, leeftijd, voorkeur werkzaamheden, telefoonnummer en motivatie naar: info@theorganizingconnection.nl.
 

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland