gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

Content

Red Bull Kop over Kop

In samenwerking met Red Bull hebben wij de aller eerste editie van Red Bull Kop over Kop georganiseerd in 2015. Voor Red Bull was dit het eerste wielrenevenement in Nederland waar ze hun naam aan verbonden. Dit was de start van een nauwe samenwerking met ons bureau wat resulteerde in een tweede editie in 2016. Deze editie ging van start in het NAC stadion Breda.

Dankzij al onze ervaring in het wielrennen en de toffe concepten van Red Bull kon het niet anders dan een succes worden.
Er was in 2015 ruimte voor totaal 100 teams en in 2016 hebben wij uitgebreid naar 200 teams. Toen de eerste registratie eenmaal open was ging het hard, binnen anderhalve week waren er al 100 teams ingeschreven en werd het registratiesysteem al weer gesloten. De reservelijst bleef met de dag groeien. Check hier de video's, foto's en uitslagen!

The Organizing Connection was voor beide edities verantwoordelijk voor diverse aspecten van het evenement zoals de teamregistratie, routing van het parcours, timing en ontvangst voor de teams. 

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland2015: Roden, Drenthe 
2016: Breda, Noord-Brabant