gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

Content

AFAS Tennis Classics

Sinds de editie in 2003 zijn we nauw betrokken bij de Tennis Classics van Jacco Eltingh en Paul Haarhuis: een uniek zakelijk tennisevenement met een flinke dosis entertainment.

In vijftien edities hebben we – eerst in Eindhoven, later in Apeldoorn – vele gasten en toppers mogen verwelkomen. McEnroe, Borg, Lendl, Becker, Bruguera, Krajicek, Edberg, Ivanisevic en Kafelnikov… ze zijn allemaal geweest. Voor hen, voor het publiek én voor ons voelt het elk jaar weer als een warm bad.

Complete infrastructuur
In opdracht van Jacco en Paul coördineren we de complete infrastructuur: van tenten, tribunes en tennisbaan tot en met interne en externe routing, stroom en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Hierbij wat feiten rondom de benodigde faciliteiten.

Bijna onmisbaar’
“Vanaf de allereerste ideeën is Eric met zijn bedrijf The Organizing Connection bij ons toernooi betrokken. Inmiddels is hij een vriend van de familie, maar daarnaast is hij professioneel en praktisch, kent hij iedereen en is hij alleen al vanwege zijn practical jokes en humor bijna onmisbaar.”

Jacco Eltingh
 

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland

Content
2002 t/m 2010: Eindhoven
2011 t/m 2016: Apeldoorn