gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

Nieuws

Sjeng Schalken maakt deelnemersveld Curaçao Tennis Legends compleet 5-10-2017


Sjeng Schalken stond drie jaar achtereen in de kwartfinale van Wimbledon, tegenover Roger Federer, Lleyton Hewitt en Andy Roddick. Hij bevocht met Pete Sampras de halve finale van de US Open en was de nummer 11 van de wereld. Eind november speelt Sjeng Schalken op Santa Barbara tijdens de eerste Curaçao Tennis Legends.

Lees verder...
The Organizing Connection B.V. neemt TennisEvents over van Jacco Eltingh 28-9-2017

The Organizing Connection B.V. neemt per 1 oktober TennisEvents over van Jacco Eltingh. Al sinds 2003 is The Organizing Connection B.V. betrokken bij het zakelijke tennisevenement de Tennis Classics van TennisEvents. Naast de Tennis Classics wordt het sportevenementenbureau ook de nieuwe eigenaar van alle overige tennisactiviteiten, zoals clinics, het Nederlands bedrijfstenniskampioenschap en de merken Tennisreis.nl en Tenniskamp.nl. 

Lees verder...
Word jij onze nieuwe office manager? 20-9-2017

The Organizing Connection B.V. viert komend jaar haar 20-jarig bestaan. Twee decennia ervaring en ambitieuzer dan ooit. Ter versterking van de organisatie komen wij graag in contact met een 


OFFICE MANAGER

uitdagende functie voor 32 - 40 uur in de week

Wij zijn op zoek naar een representatieve collega voor The Organizing Connection B.V. die verantwoordelijkheid neemt in ondersteuning van de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en fungeert als rechterhand van de directie. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en zorgt ervoor dat klanten, relaties en natuurlijk ook je collega’s met een glimlach geholpen worden!

Lees verder...
Guess who are back? Heroes on track! 19-9-2017


Guess who are back? Heroes on track!

The Organizing Connection organiseert WK Para-baanwielrennen 2019

Bergen, Noorwegen - 19 september 2017

De wereldkampioenschappen baanwielrennen voor sporters met een beperking keren in 2019 terug naar Nederlan d. Dat maakte de internationale wielerbond (UCI) vanavond bekend na een vergadering van het beslissende comité tijdens de wereldkampioenschappen wielrennen in Noorwegen. Het evenement vindt plaats in het voorjaar van 2019 in het baanwielermekka van Nederland: Omnisport te Apeldoorn, Gelderland.

Lees verder...
Wij zoeken een stagiair Marketing, Communicatie & Events 6-9-2017

Red Bull Zeepkistenrace, WK Veldrijden Luxemburg, World Cup Cyclo Cross Hoogerheide, UCI World Cup ParaCycling. Dit zijn slecht enkele events waar The Organizing Connection afgelopen half jaar met veel plezier aan heeft bijgedragen.

Jaarlijks bieden wij verschillende veelzijdige en uitdagende stageplaatsen in de wereld van sport events aan. Kenmerkend voor deze stageplaatsen is dat je volwaardig meewerkt binnen de afdelingen en dus echt onderdeel bent van het team. Wij bieden jou dus de kans om praktijkervaring op te doen in bij de gaafste evenementen. Komend half jaar werk je mee aan Red Bull Kop over Kop, Curaçao Tennis Legends, World Cup Cyclo Cross en het WK Handboogschieten.

Lees verder...
Groen licht voor Curaçao Tennis Legends 20-7-2017
Gepubliceerd op sportknowhowxl.nl door: Marc Hoeben | 20 juli 2017

De omgeving mag er zijn. The Organizing Connection komt met de Curaçao Tennis Legends, van 23 tot en met 25 november op het Santa Barbara Golf & Beach Resort bij Nieuwpoort. Het Nederlandse evenementenbureau hoopt dit jaar de basis te kunnen leggen voor nog vele, mooie jaren met het demonstratietoernooi voor veteranen en tegelijk wat te kunnen betekenen voor de sportstimulering op het eiland en de promotie van Curaçao.
Lees verder...
Ziggo Sport zendt highlight show Para-Cycling Road World Cup in Emmen uit 4-7-2017Na afloop van de UCI Para-Cycling Road World Cup, van 30 juni – 2 juli 2017 in Emmen, zendt Ziggo Sport op dinsdag 4 juli om 23:00 uur een highlight show uit met de hoogtepunten van de races en een blik achter de schermen met presentator Teun Mulder. Als geen ander kent Mulder, voormalig baanwielrenner én Paralympisch kampioen, de para-cyclingwereld dankzij een tweede carrière als tandempiloot. Aan de start in Emmen stonden meer dan 300 internationale wielrenners in de disciplines cycling, handbike, tricycle en tandem. 
Lees verder...
Wimbledonlegendes op Santa Barbara 29-6-2017
 Nederlands Gouden Tennisgeneratie heeft een tropische verrassing in petto. Wimbledon kampioen Richard Krajicek, Jan Siemerink en de wereldkampioenen dubbelspel Paul Haarhuis en Jacco Eltingh zijn de hoofdrolspelers van de eerste Curaçao Tennis Legends, van 23 t/m 25 november 2017 in Nieuwpoort Curaçao. 

Lees verder...
European Company Sport Games: sfeervolle vitaliteit 26-6-2017

Van 21 tot en met 25 juni vonden in Gent (België) de European Company Sport Games 2017 plaats. Dit evenement, kort genoemd ECSG, trok ruim 5.000 bedrijfssporters uit heel Europa, die deelnamen in 23 verschillende sportdisciplines. Omdat sport&zaken initiatiefnemer is voor dit omvangrijke evenement in 2021, vertrok er afgelopen vrijdag vanuit Gelderland een delegatie geïnteresseerden richting Gent. De groep, bestaande uit een mooie mix van politiek en bedrijfsleven, hoopte met het bezoek een goed beeld te krijgen van de impact van het evenement.

Lees verder...
Hollands kijkje in keuken European Company Sport Games 21-6-2017
door: Marc Hoeben | 15 juni 2017 - Dit artikel is afkomstig van sportknowhowxl

Het draait er niet om topsport, maar om breedtesport. Toch hebben de European Company Sport Games – de Europese Spelen voor bedrijfsteams – wel trekjes van de ‘grote’ Olympische Spelen. Van 21 tot en met 25 juni vindt het tweejaarlijkse evenement deze keer plaats in het Belgische Gent en mag het evenement vertegenwoordigers van het Nederlandse sportevenementenbureau The Organizing Connection en onderzoekers van Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) tot de zeer geïnteresseerde bezoekers rekenen. Want in 2021 komen de European Company Games naar de provincie Gelderland.

Lees verder...
Breedtesportprogramma's tijdens Para-Cycling World Cup 2-6-2017
Met wereldtoppers aan de start vanuit de hele wereld, kans op veel Nederlandse medailles én uitdagende sport- en spelactiviteiten voor jong en oud, wordt de Para-cycling World Cup een wielerfeest!
Lees verder...
Marijn de Vries en Monique Velzeboer bij Para-cycling Netwerk Symposium 1-6-2017
Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017 wordt in Emmen de wereldbeker voor wielrenners met een handicap, ook wel para-cycling genoemd, georganiseerd. De UCI Para-cycling Road World Cup in Emmen is één van de drie wereldbekerwedstrijden die in 2017 wordt verreden. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de strijd op het parcours, maar deze wielrenners hebben ieder ook een uitzonderlijk verhaal. De wilskracht en het doorzettingsvermogen van deze sporters is voor elke ondernemer inspirerend en motiverend. Daarom wordt er op vrijdag 30 juni om 15:30 uur in de JENS Vesting het eerste Para-Cycling Inspiratie Netwerk Symposium georganiseerd.
Lees verder...
Sjef van den Berg verdedigt titel in Shanghai 17-5-2017

Van 17 – 21 mei wordt de eerste Archery World Cup van het seizoen gehouden in Shanghai. Sjef van den Berg won vorig jaar in Shanghai bij de recurve zijn eerste individuele World Cup en met het Nederlandse team pakte hij ook nog eens zilver. Een mooi toernooi om het seizoen te beginnen voor de huidige nummers zes van de wereldranglijst. 

Lees verder...
Save the date: Paracycling Inspiratie Netwerk Symposium 8-5-2017
Al decennia lang levert de wielersport verhalen vol contradicties. Het leven van menig wielrenner laat zich lezen als een roman want in geen enkele sport liggen heroïek en tragedie zo dicht bij elkaar. De wielerlevens van Peter Sagan, Tom Dumoulin en Marianne Vos staan volop in de schijnwerpers. Maar kent u de verhalen van de wereldtoppers uit het Para-cycling? Waarschijnlijk niet, terwijl zij vaak keihard hebben moeten vechten voor een plek in de topsport.
Lees verder...
Time flies when you’re having fun! 5-5-2017

Op 5 mei 2017 ging de 100e editie van de Giro d’Italia van start op het eiland Sardinië. De Giro is een van de eén van de meest prestigieuze wielerrondes ter wereld. Grote vraag is: wie van de favorieten als  Nairo Quintana, Vincenzo Nibali of Steven Kruijswijk zal over ruim 3 weken in Milaan de ‘Maglia Rosa’ mogen aantrekken? Vorig jaar kleurde de provincie Gelderland begin mei roze dankzij de start van de eerste drie etappes van de Giro d’Italia. 

Lees verder...
Afstudeeronderzoek: De invloed van handboogschieten op psychische stoornissen 1-12-2016
Wij zoeken een stagiair(e)!
Het WK Handboogschieten gaat in 2019 plaatsvinden in ’s-Hertogenbosch. Op drie verschillende locaties in ’s-Hertogenbosch, waaronder de Parade, gaan 1.000 topatleten uit meer dan 100 landen strijden om de wereldtitel en belangrijke kwalificatiepunten voor Tokyo2020. Dit twee weken durende WK is een gecombineerd WK met in de eerste week het WK para-handboogschieten gevolgd door het reguliere WK. Voor dit WK willen wij onderzoek doen naar de invloed van handboogschieten op mensen met een psychische stoornis.
Lees verder...
WK Handboogschieten 2019 trapt af in ’s-Hertogenbosch 28-10-2016
NK Indoor in 2018, 2019 en 2020 tevens in Den Bosch

Tijdens de waarderingsceremonie van het stadsbestuur van ’s-Hertogenbosch aan de Olympische en Paralympische medaillewinnaars, is op gepaste wijze stilgestaan bij de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten in 2019.
Lees verder...
AFAS Tennis Classics 2016 start met ‘remake’ Roland Garros-finale 25-10-2016
'Het is tijd om de Roland Garros-finale van Martin Verkerk te vieren’. Dat zei toernooibaas Jacco Eltingh in mei bij de presentatie van de AFAS Tennis Classics 2016. Hij had Verkerk en Ferrero gestrikt, de finalisten van Roland Garros 2003. Het beoogde feestje is al op de eerste dag AFAS Tennis Classics 2016. En het zijn de 15e Classics. Dubbel feest dus. 
Lees verder...
Stadsbestuur ontvangt Olympische en Paralympische medaillewinnaars in handboog-entourage 21-10-2016
’s-Hertogenbosch is zes medaillewinnaars op Olympisch en Paralympisch niveau rijker. De vier HCDB-hockeysters Maartje Paumen, Lidewij Welten,  Margot van Geffen en Marloes Keetels, de handbikester Laura de Vaan en de voor het Belgische team uitkomende HCDB-speler Sebastien Dockier – woonachtig in ’s-Hertogenbosch - worden op vrijdag 28 oktober ontvangen door wethouder Sport Jos van Son. Dat gebeurt in een bijzondere entourage, waarbij naast de hockey- en wielersport ook het handboogschieten centraal staat!

 
Lees verder...

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland