gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down

Nieuws

Marketing, communicatie, PR Held(in) gezocht! 21-12-2016
Goede marketing, communicatie en PR is mede bepalend voor het succes van de evenementen. Daarvoor werken we nauw samen met interne projectteams en met externe partners zoals gemeenten, sportbonden en sponsoren. Per evenement stelt het organisatieteam zich ten doel een groot bereik te creëren, te inspireren, te enthousiasmeren en te informeren.

Ter versterking van de organisatie komen wij graag in contact met een Marketing, Communicatie en PR HELD(IN) (32-40 uur)

Lees verder...
Afstudeeronderzoek: De invloed van handboogschieten op psychische stoornissen 1-12-2016
Wij zoeken een stagiair(e)!
Het WK Handboogschieten gaat in 2019 plaatsvinden in ’s-Hertogenbosch. Op drie verschillende locaties in ’s-Hertogenbosch, waaronder de Parade, gaan 1.000 topatleten uit meer dan 100 landen strijden om de wereldtitel en belangrijke kwalificatiepunten voor Tokyo2020. Dit twee weken durende WK is een gecombineerd WK met in de eerste week het WK para-handboogschieten gevolgd door het reguliere WK. Voor dit WK willen wij onderzoek doen naar de invloed van handboogschieten op mensen met een psychische stoornis.
Lees verder...
WK Handboogschieten 2019 trapt af in ’s-Hertogenbosch 28-10-2016
NK Indoor in 2018, 2019 en 2020 tevens in Den Bosch

Tijdens de waarderingsceremonie van het stadsbestuur van ’s-Hertogenbosch aan de Olympische en Paralympische medaillewinnaars, is op gepaste wijze stilgestaan bij de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten in 2019.
Lees verder...
AFAS Tennis Classics 2016 start met ‘remake’ Roland Garros-finale 25-10-2016
'Het is tijd om de Roland Garros-finale van Martin Verkerk te vieren’. Dat zei toernooibaas Jacco Eltingh in mei bij de presentatie van de AFAS Tennis Classics 2016. Hij had Verkerk en Ferrero gestrikt, de finalisten van Roland Garros 2003. Het beoogde feestje is al op de eerste dag AFAS Tennis Classics 2016. En het zijn de 15e Classics. Dubbel feest dus. 
Lees verder...
Stadsbestuur ontvangt Olympische en Paralympische medaillewinnaars in handboog-entourage 21-10-2016
’s-Hertogenbosch is zes medaillewinnaars op Olympisch en Paralympisch niveau rijker. De vier HCDB-hockeysters Maartje Paumen, Lidewij Welten,  Margot van Geffen en Marloes Keetels, de handbikester Laura de Vaan en de voor het Belgische team uitkomende HCDB-speler Sebastien Dockier – woonachtig in ’s-Hertogenbosch - worden op vrijdag 28 oktober ontvangen door wethouder Sport Jos van Son. Dat gebeurt in een bijzondere entourage, waarbij naast de hockey- en wielersport ook het handboogschieten centraal staat!

 
Lees verder...
Enquêteurs gezocht voor onderzoek rondom WK (Para) Handboogschieten 2019!! 17-10-2016
In het kader van het WK (Para) Hangboogschieten in 2019 zijn wij een onderzoek gestart naar de achtergrond van de Nederlandse handboogschutter. Hiervoor zijn wij op zoek naar enquêteurs die op zondag 6 november een paar uur mee willen helpen de aanwezige handboogschutters te ondervragen. 

Wat krijg jij terug voor je hulp? Een vrijwilligersvergoeding én eeuwige dankbaarheid. Geef je snel op door een mail te sturen met naam en telefoonnummer naar toine@theorganizingconnection.nl.
Lees verder...
Komende drie jaar in Para-cycling events 12-10-2016
The Organizing Connection kan zich de komende jaren richten op drie UCI Para-cycling evenementen (wielrennen voor deelnemers met een lichamelijke beperking) in de Provincie Drenthe. Tijdens het WK Wielrennen in Qatar werd bekendgemaakt dat Provincie Drenthe, in samenwerking met Gemeente Emmen én The Organizing Connection de UCI Para-Cycling Road World Cup 2017 & 2018 én UCI Para-cycling Road World Championships in 2019 toegewezen heeft gekregen! Met een uitgewerkt rapport waarin de investeringen en toekomstplannen rondom fietsen worden omschreven en deze drie evenementen is Drenthe de eerste Provincie die het UCI Bike Region Label in de wereld heeft ontvangen.

 
Lees verder...
Tweede editie Kop over Kop 2016 21-9-2016
Na maanden van voorbereidingen stonden er zondag 18 september 169 teams aan de start in het Rat Verlegh stadion Breda. Deze tweede editie was weer een loodzware tocht van 100km, dit keer door West-Brabant én België.

Lees verder...
Wij zoeken een stagiair(e)! 15-8-2016
TOC zoekt een pro-actieve stagiair(e) die een half jaar onderdeel zal zijn van de projectgroep van het WK Handboogschieten 2019. De stagiair(e) zal zelfstandig een marktonderzoek opzetten om de kansen in de markt én de behoeftes van de handboogschutters in Nederland in kaart kan brengen. 

Het WK Handboogschieten gaat plaatsvinden op de Parade in ’s-Hertogenbosch (juni 2019). Dit twee weken durende WK is een gecombineerd WK met in de eerste week het WK para-handboogschieten gevolgd door het reguliere WK. De stagiair(e) is verantwoordelijk voor een marktonderzoek onder de handboogschutters (+/- 10.000 schutters verspreid over 238 clubs) in Nederland. De opdracht kan eventueel uitgebreid worden met andere werkzaamheden voor dit WK of het meedenken en meewerken binnen de organisatie aan andere events.

 
Lees verder...
Primeur: WhatsAppen met Olympiër tijdens Rio2016! 25-7-2016
Vrijdag vertrekt de Nederlandse Handboog Equipe naar Rio de Janeiro. Via social media kunnen alle atleten tijdens de Spelen worden gevolgd. Sjef van den Berg gaat echter een stapje verder: vanaf vandaag is het mogelijk om in aanloop naar én tijdens de Spelen te WhatsAppen met de Brabantse handboogschutter. Met deze primeur faciliteert sportevenementenbureau The Organizing Connection (TOC) een kijkje in het leven van een Olympische atleet. “Naast de updates via mijn social mediakanalen is dit een leuke en persoonlijke manier van communiceren waarmee ik de echte liefhebbers graag een kijkje achter de schermen geef” zegt Sjef van den Berg.

Lees verder...
RIO2016-Olympier Rick van der Ven tekent managementcontract 27-6-2016
Afgelopen week was een mooie week voor handboogschutter Rick van der Ven. Zijn plek op de Olympische Spelen op het onderdeel recurve is bevestigd door NOC*NSF en de Nederlandse Handboogbond. De positieve vibe zet zich voort en vandaag tekende ook Rick het contract met The Organizing Connection die de komende vier jaar zijn management gaan voeren.

Lees verder...
Red Bull organiseert ploegentijdrit door Nederland en België 23-6-2016
200 ploegen fietsen 100 km kop over kop op afgesloten parcours

Breda, 23 juni 2016 – De tactische wielerwedstrijd Red Bull Kop over Kop gaat dit jaar door West-Brabant en België op een 100 kilometer afgesloten parcours. De vernieuwende ploegentijdrit, waarbij één renner start en vijf renners finishen, wordt verreden op zondag 18 september en start en finisht in Breda. Er kunnen dit jaar 200 ploegen met in totaal 1000 renners meedoen. De inschrijvingen starten dinsdag 28 juni om 12.00 uur.

 
Lees verder...
European Company Games komen naar #Arnhem2021! 6-6-2016
MALLORCA, 6 juni 2016 – Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zondag zover. Op Palma de Mallorca presenteerde het team van sport&zaken samen met de provincie Gelderland en The Organizing Connection haar bid om de Europese sportwedstrijden voor werknemers in 2021 in Gelderland te organiseren. Het harde werken heeft zich uitbetaald: na 44 jaar afwezigheid worden de games weer in Nederland georganiseerd!

Lees verder...
AFAS Tennis Classics vernieuwend de toekomst in 17-5-2016
 Jacco Eltingh grijpt het derde lustrum van de AFAS Tennis Classics aan voor  enorme vernieuwingen. De 15e AFAS Tennis Classics, 24 t/m 27 november 2016 in Apeldoorn, krijgt een knock-out systeem en een dubbelspelpoule. Eltingh lonkt voor november 2017 met Curaçao Tennis Classics en voor mei 2018 naar Tennis Classics in de tuinen van Paleis Het Loo. ‘We zullen kiezen wat het beste is voor de toekomst van de Tennis Classics’, aldus de oud-wereldkampioen dubbelspel bij de presentatie van de ATC 2016 in Omnisport Apeldoorn, Gelderland.

 
Lees verder...

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland